Alates 01.05.2022 on foorum vaid lugemiseks. Selleks on peamiselt kaks põhjust: portaal "kolis ümber" platvormi viimasele versioonile, kuid kahjuks pole veel välja lastud foorumi komponendi töövalmis versiooni ning eesti keelset tõlget. Samuti on viimastel aastatel olnud probleemid spämmijatega, kes murravad läbi ka spämmikaitsest.

  • Aitäh 11000 foorumipostituse eest ning loodetavasti kohtume uuesti tulevikus!

Jõeforell vol. 8

More
9 years 9 months ago - 9 years 9 months ago #5142 by Meelis365
Jõeforell vol. 8 was created by Meelis365
Eelmise teema saba: www.kalaportaal.ee/foorum/kalapuuk/3340-...rell-vol-7?start=200

Jõudsin just töölt ja kuna homme vaba päev ehk aega magada kasvõi õhtuni, siis pakin asjad kokku ja sõidan ööseks jõeäärde ja tagasi tulen siis kui päike jälle kõrgel.
Last edit: 9 years 9 months ago by hannes.
More
9 years 9 months ago #5143 by Matu
Replied by Matu on topic Jõeforell vol. 8
Mul õnnestus täna tabada elu esimene jõeforell oli küll alamõõduline ja läks tagasi kasvama kuid ma olen väga rahul et, pärast mitmeid ebaõnnestunuid püügipäevi õnnestus mul siiski kätte saada see tõeliselt ilus kala.

More
9 years 9 months ago #5147 by STF
Replied by STF on topic Jõeforell vol. 8
Aapuaga võrreldes jäi tänahommikune kalalkäik kesiseks. Uni lahkus pool neli, vähkresin hulk aega ja püüdsin uuesti uinuda, aga peas hakkas kummitama mõte, et ehk oleks vihmane mets ikkagi toredam kui soe voodi. Pool kuus olin lõpuks jõe ääres. Üsna varsti kargas keegi pinda landile järele, sealsamas olin eelmine kord näinud suurt forelli. Rohkem ei juhtunud midagi märkimisväärset, käsi oli kõver, liitsid ja jigid jäid jõkke, tuju muudkui langes. Järjekordset takerdunud lanti päästes astusin julgelt säärikutega jõkke. Aga seal, kus tavaliselt on põhi, oli sügav auk!? Vesi nabani, perse märg, mitte üks särg, ligunenud telefon ei ilmuta elumärke isegi pärast põhjalikku föönitamist. Kodus naine mainis delikaatselt, et ehk ei peaks nii palju aega kalapüügile kulutama...
More
9 years 9 months ago #5148 by Jeekim
Replied by Jeekim on topic Jõeforell vol. 8
Teist korda mainid viimastel päevadel kalapüügil nii kõrvalist tegurit kui naine. Vanasõna ütleb, et isegi ka siis, kui naine kaevu kukub, teeb õige mees suitsu lõpuni.
The following user(s) said Thank You: sven862
More
9 years 9 months ago #5151 by aapua
Replied by aapua on topic Jõeforell vol. 8
Kurat, jeekim! Mu läks õlu naerust kurku!
More
9 years 9 months ago #5152 by sven862
Replied by sven862 on topic Jõeforell vol. 8
Mina olen noor mees. Kui tekkis elukaaslane, siis polnud veel haigust, ehk ta on koos sellega "kasvanud". Alles hiljuti oli pidev etteheide, et ma täpikust rohkem hoolin, kuid sai selgitatud, et see hoolivus kõigest hooajaline. Eks varsti tuleb see rahulikum aeg.....kuid ega see vabaaja jaotamine lihtne pole....ja krt mõni siin veel abilelus ja lastega...ja mina ikka jään alla.
Time to create page: 0.142 seconds
Powered by Kunena Forum