Alates 01.05.2022 on foorum vaid lugemiseks. Selleks on peamiselt kaks põhjust: portaal "kolis ümber" platvormi viimasele versioonile, kuid kahjuks pole veel välja lastud foorumi komponendi töövalmis versiooni ning eesti keelset tõlget. Samuti on viimastel aastatel olnud probleemid spämmijatega, kes murravad läbi ka spämmikaitsest.

  • Aitäh 11000 foorumipostituse eest ning loodetavasti kohtume uuesti tulevikus!

kust mida püüda.

More
8 years 4 months ago #7277 by mmartin
kust mida püüda. was created by mmartin
paljud küll hoiavad oma püügikohti nagu riigisaladust aga on ka neid kes lahkelt jagavad rõõmu teistega.niisiis kes oskab soovitada head püügikohta või on kellegi mõne koha kohta küsimusi siis siin saame üksteist aidata ;)
More
8 years 4 months ago #7278 by Napsitrall
Replied by Napsitrall on topic kust mida püüda.
Ja püüda soovid mida?Kiiska,lõhet,või lutsu hoopis?

More
8 years 4 months ago #7281 by mmartin
Replied by mmartin on topic kust mida püüda.
nagu pealkiri ütleb kust mida püüda .eeldan et küsida ja jutustada võib igast kalast .
kui keegi on viimasel ajal mustal jõel käinud siis kuulaks hea meelega mis seis seal on .täpsemalt huvitaks taheva kant ja et kus sealt ahvenat lootus saada ja kuda seal praegu üldse võtuga on.
More
8 years 4 months ago #7283 by STF
Replied by STF on topic kust mida püüda.
Hea kalamees, oletan, et sa ei lähe esimest korda kalale. Küllap on sul endalgi omad head kalakohad, kus alati hästi näkkab või kust saab nii suuri kolle, et teised ainult ahhetavad. Räägi hakatuseks, kus sinu parimad kalakohad asuvad, ehk siis teised teevad ka suu lahti.
More
8 years 4 months ago #7288 by mmartin
Replied by mmartin on topic kust mida püüda.
no kui kellelgi on küsimusi põltsamaa ümbruskonnaga siis vastan niipalju kui oskan ja tean.ise olen rohkem forellile keskendunud kahjuks ainult 2 hooaega alles, kolmas tulemas :silly: .aga kuna keelu aeg siis ajan ahvenat taga ja seda põhiliselt kamari järvest :fish2: .põltsamaa jõgi on muidugi selline müstiline veekogu minujaoks vähemalt .paljud räägivad et seal lausa peab oskama ilma kalata jääda teised aga ütlevad et se tühi kraav aga noh eks arvamusi on samapalju kui inimesi .ise aga arvan et sellel jõel peab oskama õigel ajal õiges kohas olla .aga seda õiget aega ma veel öelda ei oska :D
More
8 years 4 months ago #7289 by Jeekim
Replied by Jeekim on topic kust mida püüda.
Ei hõiska meile marjanaised oma kohti ja ega kalamehedki arutumad ole. Mina küll olen seisukohal, kui keegi teabki mõnda üldisema tähelepanuta jäänud head kalakohta, siis seda kuulutama hakata on täielik lollus ja see koht saaks ruttu olema endine mõnus kalakoht.
Time to create page: 0.112 seconds
Powered by Kunena Forum