Alates 01.05.2022 on foorum vaid lugemiseks. Selleks on peamiselt kaks põhjust: portaal "kolis ümber" platvormi viimasele versioonile, kuid kahjuks pole veel välja lastud foorumi komponendi töövalmis versiooni ning eesti keelset tõlget. Samuti on viimastel aastatel olnud probleemid spämmijatega, kes murravad läbi ka spämmikaitsest.

  • Aitäh 11000 foorumipostituse eest ning loodetavasti kohtume uuesti tulevikus!

Eesti Kalastajate Selts

More
6 years 5 months ago - 6 years 5 months ago #9622 by Jeekim
Sattusin lugema EKS põhikirja. Tekitas küsimuse seltsi seismine kõigi harrastuskalastajate huvide eest jne. Kas tõesti kõigi? Ka harrastusvõrgumeeste? Põhikirja lugedes tundub olevatki nii. See püük toimub ju isepüüdva hulgipüügivahendiga kuhu teistel kalastajatel on isegi keelatud lähemale kui 25 m minna. Minu meelest on nakkevõrgud harrastusvahendite hulka ebaausalt poogitud ja mina ei suuda seda kuidagi harrastuskalastuseks pidada.
See tekitab kahtluse, et ega ikka tavaline ridvamees sobigi taolisse seltskonda.
Tean, et ka kalaportaali kasutajate hulgas EKS liht- ja juhtivliikmeid ehk nemad oskavad ka täpsustada seda kõigi harrstuskalastajate huvide eest seismist.
Last edit: 6 years 5 months ago by Jeekim.
More
6 years 5 months ago #9623 by Vertu
Replied by Vertu on topic Eesti Kalastajate Selts
EKSI asutajaliikmete hulgas on võrgumehi, aktiivsete liikete hulgas on võrgumehi. Seega polegi siin miskit arutada, kindel et omasid ei puuduta ja võrk jääb harrastajale lubatud püügivahendite nimekirja ka edaspidi.

More
6 years 4 months ago #9625 by Jeekim
Replied by Jeekim on topic Eesti Kalastajate Selts
Järelikult minu, kui paadunud ridvamehe, kalastuseetikale taoline ühing ei sobi.
Time to create page: 0.219 seconds
Powered by Kunena Forum