Alates 01.05.2022 on foorum vaid lugemiseks. Selleks on peamiselt kaks põhjust: portaal "kolis ümber" platvormi viimasele versioonile, kuid kahjuks pole veel välja lastud foorumi komponendi töövalmis versiooni ning eesti keelset tõlget. Samuti on viimastel aastatel olnud probleemid spämmijatega, kes murravad läbi ka spämmikaitsest.

  • Aitäh 11000 foorumipostituse eest ning loodetavasti kohtume uuesti tulevikus!

Toida oinaid!

More
8 years 8 months ago - 8 years 8 months ago #6869 by oinz
Toida oinaid! was created by oinz
TOIDA OINAID!!!!!!
Oinaga Kalal kollektiiv koostöös Tallinna Loomaaiaga hakkab läbi viima projekti toita ära võimalikult palju väikseid sarvilisi oinaid.
Nimelt on Oinaga Kalal töökal meeskonnal plaan hakata vaderiks zoopargi lasteloomaaias elutsevale Kameruni kääbuskitsele. Antud looma näol on tegu äraütlemata vahva sarvilise kepsutisega. Paraku on meie võimalused piiratud, kuna Oinaga Kalal saate näol on tegu õhinapõhise projektiga ja kahjuks see mitte essugi sisse ei too. Sellele vaatamata tahame me siiski midagi head teha ja oleme oma eelarvesse sisse kirjutanud, et maksame kinni ühe kitsekese aastase ninaesise kulu (50 eurot).
Märksa vahvam oleks kinni maksta näiteks 5 või miks mitte ka 50 loomakese lõunalaud! Saaks rahus öelda, et oinakari on söödetud
Seega üleskutse: Kes suudab/tahab toetada meie püha ettevõtmist, siis palun kanda raha Henri Jaska SEB EE801010022402517004 (selgitusse märge: toidan oinast). Võib ka Oinal ja Käkul niisama nööbist kinni haarata ja sularaha pihku pista.
Välistamaks arvamust, et Oinal läheb raha otse kõrist alla, siis ilmub siin kampaania lõppedes nimekiri inimestest/firmadest kes ja palju raha annetasid (kui keegi soovib anonüümsust, asendame täisnime initsiaalidega vms).
Kes teist on viimase aasta jooksul külastanud Tallinna Zoo Parki? Ütleme omast kogemusest et tegu on vägagi väärt kohaga!
Aitame üheskoos loomaaia oinastel veelgi paremini hakkama saada ja ostame neile porgandeid!!!!
Küsite mis te selle eest vastu saate? Vastame: mitte midagi!! Hea enesetunde, et olete midagist head teinud ja järgmine kord loomaaeda minnes saate kitsede aia juures oma lapsele/naisele/vanaemale näidata : „näe, selle oina kõhu söötsin mina täis”!
1 septembril kui lapsed kooli lähevad, läheb Oinas rahapakiga loomaaia raamatupidaja juurde ja annab selle pidulikult või vähem pidulikult üle.
Pole välistatud et tublimad annetajad saavad tänutäheks vimpli või tänukirja vms.

Ette tänades: Oinaga Kalal töökas meeskond

Rohkem infot nagu ikka meie FB lehel www.facebook.com/OinagaKalal

Attachments:
Last edit: 8 years 8 months ago by hannes.
More
8 years 8 months ago #6882 by lazarus
Replied by lazarus on topic Toida oinaid!
Mitte üldse paha pärast, aga... kas need kameruni kääbuskitsed pole mitte need, mis seal loomaaias kiiremini paljunesid kui neid kiskjatele ette anda suudeti.... ja mingi aeg ka soovijatele lihtsalt laiali jagati...
Äkki oleks lihtsam endale üks aeda kepsutama võtta? :)

More
8 years 8 months ago #6885 by oinz
Replied by oinz on topic Toida oinaid!
Tahtsin võtta........Naine ei lubanud :D
More
8 years 8 months ago #6893 by lazarus
Replied by lazarus on topic Toida oinaid!
nojah, siis pead valima... naine või kits :evil:
Time to create page: 0.220 seconds
Powered by Kunena Forum