Alates 01.05.2022 on foorum vaid lugemiseks. Selleks on peamiselt kaks põhjust: portaal "kolis ümber" platvormi viimasele versioonile, kuid kahjuks pole veel välja lastud foorumi komponendi töövalmis versiooni ning eesti keelset tõlget. Samuti on viimastel aastatel olnud probleemid spämmijatega, kes murravad läbi ka spämmikaitsest.

  • Aitäh 11000 foorumipostituse eest ning loodetavasti kohtume uuesti tulevikus!

Allahindlused

More
12 years 2 months ago - 12 years 2 months ago #1577 by Napsitrall
Allahindlused was created by Napsitrall
www.kriisis.ee/view_cat.php?cat=143&catid=1


Juhuks kui kitsas käes. Tegemist siis lehega mis annab ülevaate kustkohast saab hetkel odavalt sokke,õlut või muud träni. Mina muidugi lajatasin teile kohe õllelehe ette,kuid sealt tõesti kõik kampaaniad leida koos hindade ja kestvusega. Head säästmist.



Lugupidamisega,
Napsitrall
Last edit: 12 years 2 months ago by Napsitrall.
More
12 years 2 months ago #1591 by pehkucho
Replied by pehkucho on topic Vastus: Allahindlused
Kitsas on koguaeg käes aga ainuke mida sitt seis õpetab minuarust on rahaga majandamine.Aastaid viis tagasi ma küll väga hindasi ei vaadanud aga nüüd ikka riiulipealt esimest asja ei raba.

More
12 years 2 months ago #1598 by nasu
Replied by nasu on topic Vastus: Allahindlused
Noo olgem ausad jahh, ega kohe ei kipu sellist ca 1 eurist õllet ostma :) eks ikka vaatad, et opaa näe see teine ikka kõvasti odavam :D! Noo muidugi minu pärast väib saku orginaal olla nii odav kui tahes seda ma nii kui nii ei jooks :) (Maitse üle ei vaielda vaid juuakse)! Aga samas ka on sama lugu toidu ainetega ikka kiikad mis kus odavam, sest asjad on ikka nii faking kalliks siin nn Eesti VB läinud,et jube :S!

Hmm aga selline küsimus, et kas seda Kriisi.ee-d uuendatakse igakuu?

Ettetänades: Nasu :)!
More
12 years 2 months ago #1600 by Napsitrall
Replied by Napsitrall on topic Vastus: Allahindlused
Ma arvan,et seda ikka tihedamalt uuendatakse,sest alati kui miski kampaania käib,siis sellel lehel on see olemas. Mõnikord kampaania nädala kestabki ja kord kuus uuendades kaotaks leht mõtte hoopiski.:dry:
More
12 years 1 month ago #1669 by nublu
Replied by nublu on topic Vastus: Allahindlused
See ikka rohkem penskarite meelelahutus ,otsida mõõda ilma taga seda kõikse odavamat saia.Mina hindu ei vaata,tähendab poes enam ei vaata.Kodus tuleb läbimõelda mida vaja ja seda kurssi hoida.Eesti õlledest :kui tahad ennast täis tõmmata ,on nad õigel kohal,kui tahad nautida,siis hoia eemale.
Time to create page: 0.213 seconds
Powered by Kunena Forum