Alates 01.05.2022 on foorum vaid lugemiseks. Selleks on peamiselt kaks põhjust: portaal "kolis ümber" platvormi viimasele versioonile, kuid kahjuks pole veel välja lastud foorumi komponendi töövalmis versiooni ning eesti keelset tõlget. Samuti on viimastel aastatel olnud probleemid spämmijatega, kes murravad läbi ka spämmikaitsest.

  • Aitäh 11000 foorumipostituse eest ning loodetavasti kohtume uuesti tulevikus!

Vihterpalu jõgi

More
10 years 11 months ago #3430 by pehkucho
Vihterpalu jõgi was created by pehkucho
Kuna fonoteegist puudub(vähemalt ei leidnud) ja eelmine nädalavahetus sai seal õngitsemas käidud siis mõtlesin ,et peaks sellest ka siin kirjutama ja kirjuta ka sinagi kes sa seal käinud oled või tead midagi tarka lisada.
Ise käisin seal mingis sumpas,peaaegu olematu vooluga kohas särge õngitsemas ussikaga ja kurta ei saa saagi üle.Kalad ilusti soolatud ja nööri otsas kuivamas.Lanti seekord ei loopinud aga sai natuke ringi käidud seal ja vaadatud kohti mis sobivad nii haugi kui forellijaoks.Kuna sealkandis tundus suht madal olevat ja kärestikuline siis kummiülikonnaga kannatab peale minna küll .
More
10 years 11 months ago - 10 years 11 months ago #3433 by hannes
Replied by hannes on topic Vihterpalu jõgi
Oma jõeforelli karjääri alguses käisin ka paar korda Vihterpalu võsas ragistamas. Kohati on see ikka totaalne karupee džungel, millest läbi murdmiseks peab kõvasti pikka meelt olema. Vesi on hästi tume ja ega eriti aru saa, kus madal ja kus on augud. 2 km seal ürgvõsas ragistamist lõppes sellega, et jäin landipäästmisel sügavasse mutta kahe jalaga kinni (kaevasin end kätega välja :) ja otsustasin edaspidi natuke inimlikumates kohtades kalal käia. Saagiks jäi üks alamõõduline forell, mis seal pruunis vees edasi ujub. Kindlasti on seal ka lõike, mis ei ole nii hardcore-tihnikus. Aga päris alla andnud ma ei ole, kunagi teen sellel jõel veel ühe tiiru.
Last edit: 10 years 11 months ago by hannes.

More
10 years 11 months ago #3437 by lepik
Replied by lepik on topic Vihterpalu jõgi
Niipalju kui seal ise punast proovimas olen käinud, olen vaid haugi saanud. Alamõõdulised ka enamus pealekauba. Aga särjemehed on iga aasta kohal ja saadakse ka.
Time to create page: 0.220 seconds
Powered by Kunena Forum