Alates 01.05.2022 on foorum vaid lugemiseks. Selleks on peamiselt kaks põhjust: portaal "kolis ümber" platvormi viimasele versioonile, kuid kahjuks pole veel välja lastud foorumi komponendi töövalmis versiooni ning eesti keelset tõlget. Samuti on viimastel aastatel olnud probleemid spämmijatega, kes murravad läbi ka spämmikaitsest.

  • Aitäh 11000 foorumipostituse eest ning loodetavasti kohtume uuesti tulevikus!

Kuidas on parim kasvatada püsivaid kalapüügiks parimaid sõnnikuusse

More
2 years 1 week ago - 2 years 1 week ago #11597 by haugide hirm
Kuidas kasvatada kodustes tingimustes sõnnikuusse
Last edit: 2 years 1 week ago by haugide hirm.
More
2 years 1 day ago #11602 by Hein
Ega muud, kui hangi endale sõnnikut. Teine variant on tekitada kompostihunnik. Mõni ütleb, et kõduuss ja sõnnikuuss on kaks eri asja, aga praktikas on nad siiski samaväärsed, isegi kui on eri liigid. Mida peab aga ütlema on see, et mõlemad variandid nõuavad kannatust, sest toidujäätmetes/lehehunnikus ja värskes sõnnikus uss ei ela, ta tahab et seened-bakterid oleks ikka aasta-paar juba tööd teinud.
Kui kannatust pole, tuleb leida kuskil sõnniku ladustamise ala, kus seda kraami pikemat aega on hoitud. Suurem tõenäosus on õnnestuda kuskil hobusekasvanduste juures kui veise lautade kandis, sest lehmakasvatus on praegusel ajal nii kõrgel tehnilisel tasemel, et pikka hoideaega sõnnikul enam tihti pole. Hobusekasvatus on endiselt aga suuresti hobindus ja sõnnik kuhjatakse kuskile nurgataha hunnikusse. Hobuste sõnnik veiste sõnniku vastu usside mõttes küll ei saa, aga boonusena trehvab hobusesõnnikust tihti ka suuri põrnika vastseid.
The following user(s) said Thank You: haugide hirm

Time to create page: 0.299 seconds
Powered by Kunena Forum