Alates 01.05.2022 on foorum vaid lugemiseks. Selleks on peamiselt kaks põhjust: portaal "kolis ümber" platvormi viimasele versioonile, kuid kahjuks pole veel välja lastud foorumi komponendi töövalmis versiooni ning eesti keelset tõlget. Samuti on viimastel aastatel olnud probleemid spämmijatega, kes murravad läbi ka spämmikaitsest.

  • Aitäh 11000 foorumipostituse eest ning loodetavasti kohtume uuesti tulevikus!

Kalatripp Iirimaale ?

More
12 years 3 months ago #1327 by Mark0
Kalatripp Iirimaale ? was created by Mark0
Mõtlesin siin paadi omale osta, treileril, mis veetav nii järvedele, kui ka merele, Maja on meil selline, kus saaks organiseerida ka majutuse 4le inimesele.
Kas kellegil oleks huvi kalatripile Iirimaale ?

Majutus koos hommikusöögiga saaks ehk mingi 15 euri päev hakkama. Paadi maksumuse ja õnged pean veel kokku arvutama, õnged tuleks paadiga kaasa merele minu poolt. Lennupiletid mõni kuu ette tellides ca 70+ euri edasi tagasi lõuna Iirimaale, Arvan, et kui 4 inimest paati, siis tuleks umbes 40 eur per nägu kaasreisijana/kalastajana 7h merel vabalt valitud ajal, mis sisaldab kütust ja õngesi.

Stiilinäide, kui paat oleks midagi sarnast www.donedeal.ie/for-sale/watersports/2610386

Esialgu on mõttes siiski merel käia, püüda turska, mereahvenat, kaheksajalgu, heiki ja kõike muud, mida Iiri meri pakub, aga kuna paat saab treileril olema, siis ei välista ka forelli ja lõherikkamaid järvesi. Maasikaks on siin mail mereangerjas, kellede mõõtmed ulatuvad 3 meetrini ja kaal kuni 200+ kg ja pakub kindlasti tõsise lahingu igale kalastus huvilisele.
Stiilinäited:



Esialgne uurimus oleks selline, et kas Eestist oleks huvilisi sellisele kalatripile ?
Time to create page: 0.196 seconds
Powered by Kunena Forum