Alates 01.05.2022 on foorum vaid lugemiseks. Selleks on peamiselt kaks põhjust: portaal "kolis ümber" platvormi viimasele versioonile, kuid kahjuks pole veel välja lastud foorumi komponendi töövalmis versiooni ning eesti keelset tõlget. Samuti on viimastel aastatel olnud probleemid spämmijatega, kes murravad läbi ka spämmikaitsest.

  • Aitäh 11000 foorumipostituse eest ning loodetavasti kohtume uuesti tulevikus!

Iirimaa veed on kalarikkad

More
12 years 3 months ago #1305 by Mark0
Leidsin ühe blogi, kuhu viimane sissekanne tehti 30 nov.

dannymeagher.wordpress.com/
More
12 years 3 months ago #1308 by võtas-uxu
Sealseid kalade suurusi vaadates tekib tunne, et meie siin mingeid "kilusid" ainult püüamegi.... ja kõik on happyd.

More
12 years 3 months ago #1311 by Mark0

võtas-uxu wrote: Sealseid kalade suurusi vaadates tekib tunne, et meie siin mingeid "kilusid" ainult püüamegi.... ja kõik on happyd.


Eks Iirimaa ole teada tuntud kalamaa ka ju.

Omal oli kogemus 4a tagasi siin:

Kohalikul jõel hüppab septembris ühel lõigul välja iga 3-5 minuti tagant nii silma järgi vaadates 3-5kg forell v lõhe välja. Metsikud ikka. Maksin litsensi ära, mis on kohustuslik ainult täpilistele kaladele siin ja ka jõemaksu. Siin mail on maaomanik kunn, kui tema maa peal jõgi, siis teeb mis tahab :D Veetsin kaks päeva jõe ääres koos seltskonna, grilli ja muuga ja tulemus oli suur ümmargune 0 ... aga vaatepilt oli võimas ja süübis mällu igaveseks. See on iga sügis nii, hüppavad küll, aga kätte ei saa, kole targad on need täpilised. Seepärast vist ookeani ääres nüüd solgutangi oma söötasi, et ei viitsi ainult silmailu kaeda :P Muidu mingeid püügilubasi ja asju pole siin vaja. Võrku kasutad, siis võib reaalselt vangi minna, kui luba pole, mida aga ei antagi välja peale tööstus traaleritele vms.
Time to create page: 0.249 seconds
Powered by Kunena Forum