Muu varustus kalapüügiks
- hannes
-
Teema autor
- POLE LEHEL
- Administraator
-
- Tänatud: 325
- E-poe punkte: 650.00
Aga asi ei piirdu ainult äpiga. Tänavusel ICAST messil tutvustas Anglr Labs üht üpris põnevat vidinat. Nimeks tal "Tracker" ja ta kinnitatakse ridva külge. See vidin saadab äppi igasugu lisainfot - näiteks kui saad kala, siis ta tunneb selle automaatselt ära ja salvestab püügikoha. Lisaks märgib ta ära landi, ridva ja tingimused (juhul kui need on eelsisestatud püüdja poolt). Samuti läheb statistikasse visete arvu ja saagi suhe. Võimalusi lisandub veelgi, näiteks kerimisharjumuste, väsitamisaja ja viskesuuna analüüs.
Tracker saabub maailma kalastuspoodide lettidele Novembris ja tema hind peaks jääma 100 EUR kanti. Nii et kui kalastusstatistika huvi pakub, on tegemist päris nutika lahendusega.
Nende veebilehe link ka: www.anglr.tech/
Palun Sisene või Loo konto ,et liituda vestlusega.
- hannes
-
Teema autor
- POLE LEHEL
- Administraator
-
- Tänatud: 325
- E-poe punkte: 650.00

www.baitcloud.com
- Jeekim
-
- POLE LEHEL
- Foorumi Guru
-
- Tänatud: 176
- E-poe punkte: 633.00
- axon
-
- POLE LEHEL
- Kalastushuviline
-
- Tänatud: 3
- E-poe punkte: 19.00
Jeekim kirjutas: Minu meelest need mitmed tehnilised uuendused (kajaloodid jne.) vähendavad kalastaja enda rolli püügis ja pigem kuuluvad kutselise kalastuse poolde, kus on eesmärgiks vaid suur saak võimalikult vähese vaevaga. See küll kõigest minu tagurlik seisukoht.
Põhimõtteliselt nõus sinuga, aga samas kui minna kuskile väljamaale naudingut otsima prooviksin ma selle asja ära. Ja noh minu arvamus oleks siis C&R...
PS. Kui keegi kõrvalt kaugemalt vaatab võib see asi meenutada granaadiga püüki.
- Ridiculous
-
- POLE LEHEL
- Tegija
-
- Tänatud: 20
- E-poe punkte: 25.00
Sama küsimus tegelikult ka kahlakate enda osas.
- Justas
-
- POLE LEHEL
- Tegija
-
- Tänatud: 58
- E-poe punkte: 79.00
Ma võtsin kaasa püksid, termo, sokkid ja valisin suurus kohal.
Praegu mul Loikka suurusega 13/46, mu jala suurus 45.
Patagoonia suurus oli ka 13 (mul oli rock grip mudel).
Aga mõlemad omandavad plussid/miinusid.
Siimsi saapade kohta ma ei saa räägi midagi.
- kinks
-
- POLE LEHEL
- Kalastushuviline
-
- Tänatud: 8
- E-poe punkte: 6.00
Mul muidu 42-3 jalg enamasti ja saapad läksid vist gramm suurem number (43 midagi). Visioni numbrid olid mul enamvähem samad mis Patagonial. +- pool numbrit ehk, sõltub jalakujust ka.
Muidu Patagonia Ultralight saapad on võrreldes Visioni omadega (mida sai proovitud Eestis olevad kõik tookord ära) oluliselt kergemad, minu jala jaoks väga mugavad. Pigem nagu mugav matkasaabas kui klassikaline naelakast jala otsas. Sobib just hästi mumeelest Eesti jõekapüügiks, kus mööda metsa kõndimist palju. Ja Patagonia seni hästi vastu pidanud, ma ei käi väga palju ka muidugi.
- Kalaportaal.ee
-
- POLE LEHEL
- Administraator
-
- Tänatud: 61
- E-poe punkte: 255.00
Paukvestid kardavad külma
Paljud paadiomanikud on oma veesõiduki juba talvekorterisse viinud, kuid kalamehed teevad enne veekogude jäätumist veel viimaseid sõite. Külm õhk ning vesi panevad aga turvavarustuse tõsiselt proovile.
Loe edasi: www.kalaportaal.ee/opetused-ja-artiklid/465-paukvestid-kardavad-kulma
- ceemic
-
- POLE LEHEL
- Foorumi Guru
-
- Tänatud: 226
- E-poe punkte: 317.00
Täna tuli 1,5 hooaega vanal Loikkal pool talda lahti, niiet muda ja kruus soki all hõõrus.
Mida asemele võtta? Kas astuda samasse ämbrisse ja uuesti Loikkad, mis tegelikult olid väga mugavad, või miskit muud vaadata?
- ceemic
-
- POLE LEHEL
- Foorumi Guru
-
- Karlil
-
- POLE LEHEL
- Tegija
-
- Tänatud: 109
- E-poe punkte: 457.00
- Ridiculous
-
- POLE LEHEL
- Tegija
-
- Tänatud: 20
- E-poe punkte: 25.00
Kuigi seljataga alles paarkümmend püügipäeva, siis seni on igati heast küljest näidanud end Simmsi Vapor-id. Ostsin nad tuttavate soovituste põhjal, kes palju saapaid proovinud ja kiitsid just vastupidavust ja mugavust liikuvamal püügil. On tõesti mugavad. Vastupidavusest oskan kunagi hiljem rääkida.
- ceemic
-
- POLE LEHEL
- Foorumi Guru
-
- kinks
-
- POLE LEHEL
- Kalastushuviline
-
- Tänatud: 8
- E-poe punkte: 6.00
ceemic kirjutas: Kahlamissaabaste teemal:
Täna tuli 1,5 hooaega vanal Loikkal pool talda lahti, niiet muda ja kruus soki all hõõrus.
Mida asemele võtta? Kas astuda samasse ämbrisse ja uuesti Loikkad, mis tegelikult olid väga mugavad, või miskit muud vaadata?
Update enda saapa osas (Patagonia Ultralight). Jätkuvalt väga rahul, kaks hooaega püüdnud (jõel ja ka mereääres). Saabas ühes tükis ja mugavam kui kunagi varem. Ei ole nööre vahetanud ega taldu liiminud

- ceemic
-
- POLE LEHEL
- Foorumi Guru
-
- Karlil
-
- POLE LEHEL
- Tegija
-
- Tänatud: 109
- E-poe punkte: 457.00
Hinna poolest on Vision odavam. Kas kvaliteet on võrreldav nt odavama otsa The North Face toodetega?