Merikapüügi varustus
- KKKKKK
-
- POLE LEHEL
- Tegija
-
- Tänatud: 30
- E-poe punkte: 37.00
Pesemise all mõtlesingi ikka mageda veega loputamist ja kusagile rippu. Igast mambraanid ei kannata klassikalises mõttes pesemist, pesupulbrisid ja tsentrifuugisi. Ilmselt pole hea ka kahlakatele. Goretex jahiriideid olen vahel vajadusel peale jahti kohe jalas olles voolikuga üle last ja siis rippu.

Palun Sisene või Loo konto ,et liituda vestlusega.
- KKKKKK
-
- POLE LEHEL
- Tegija
-
- Hein
-
- POLE LEHEL
- Foorumikunn
-
- Tänatud: 39
- E-poe punkte: 245.00
- KKKKKK
-
- POLE LEHEL
- Tegija
-
Kevade alustades ostsin Bobost Surf Masteri 2,7 ja 10-40. Ütleme selle 35 eest on ritva nii, et tapab ja seda arvas ka mu aastaid merikast püüdnud naabrimees.
Kuna pikk viba aint merika jauks, siis hing ihkab midagi pikemat ja tiba pehmemat. pragune tundub mõnus 25 g Aapuaga aga kergema nigu tuim.
Et võtaks midagi grammi pehmemat ja pikemat. 3,0 või isegi 3,3 ja 10-30. Kas 10-30 on üldse pehmem kui 10-40?
- Rainer
-
- POLE LEHEL
- Foorumikunn
-
- Tänatud: 232
- E-poe punkte: 382.00
KKKKKK kirjutas: Räägiks siis toikadest ka. kes mida kasutab ja miks?
Kevade alustades ostsin Bobost Surf Masteri 2,7 ja 10-40. Ütleme selle 35 eest on ritva nii, et tapab ja seda arvas ka mu aastaid merikast püüdnud naabrimees.
Kuna pikk viba aint merika jauks, siis hing ihkab midagi pikemat ja tiba pehmemat. pragune tundub mõnus 25 g Aapuaga aga kergema nigu tuim.
Et võtaks midagi grammi pehmemat ja pikemat. 3,0 või isegi 3,3 ja 10-30. Kas 10-30 on üldse pehmem kui 10-40?
Ma ise püüan Daiwa Seahunter X Sea Trout ridvaga (3,10m ja 10-40g) ja seda julgeks soovitada küll. Pigem ütleks, et tegemist on pehmemat sorti ridvaga. Aapua 17g lantidega on igatahes väga hea tunnetus.
Siin e-poes ka saada: e-pood.kalaportaal.ee/spinninguridvad/daiwa-seahunter-x-sea-trout-meriforelli-ritv
- KKKKKK
-
- POLE LEHEL
- Tegija
-

Saaks nüid puhkus ometi läbi. Saaks põdrajahist tagasi mere äärde.

- Sihi2
-
- POLE LEHEL
- Uudistaja
-
- Tänatud: 1
- E-poe punkte: 1.00
Järsku on kellegil müüa seisma jäänud merikapüügi komplekt või siis oskaks abiks olla merikapüügi komplekti kokkupanemisel.
Parimat, Sihi!
- SanderE
-
- POLE LEHEL
- Uudistaja
-
- E-poe punkte: 3.00
- aapua
-
- POLE LEHEL
- Foorumi Guru
-
- Tänatud: 197
- E-poe punkte: 161.00
Püüda saab ka ilma kahladeta. Tõsi, neid kohti pole just palju, kust kaldalt edukalt loopida saab, aga leiab. Selge on see, et karide tipud on sel juhul vaid unistus, aga karide servad on täitsa võimalikud. Enivei, hangi kahlad kiiremas korras. Võimaluste hulk kasvab kordades ja kordades.
- KKKKKK
-
- POLE LEHEL
- Tegija
-
Kas Visioni fliisist tunke on oma hinda väärt? Mõte käib ümber varrukateta variandi.

- donl
-
- POLE LEHEL
- Kalastushuviline
-
- E-poe punkte: 4.00
- KKKKKK
-
- POLE LEHEL
- Tegija
-
Seahunter 3,1 10-40 g + Frearms + Exofil 0,3 on komplekt. No nüüd hakkan aru saama, mida mehed siin räägivad - Las ritv viskab.

Krt praegu olen rahul, ilmselt seni kuni paremat pole saand.

Ma hoian käega sealt kohast, kus rull kinnitub. Rulli jalg jääb nimetissõrme ja järgmise vahele. Kui praeguse veega kannataks veel paljakäsi toimetada, siis külmad rulliosad just päästmisnäpu külmetama panevad.
Huvitav miks paludele ritvadele sinna miskit katet ei tehta? Kas keegi on miskit teipi, või muud sinna ümber mässind, et peos mugavam/soojem oleks?
- KKKKKK
-
- POLE LEHEL
- Tegija
-
Leind siit e-poest pilti, aga mõnel rullil täitsa on selline: www.estfishing.ee/et/a/daiwa-luvias-1003-uus
- ceemic
-
- POLE LEHEL
- Foorumi Guru
-
- Tänatud: 226
- E-poe punkte: 317.00
Soovitan seda: japantackle.com/tuning-parts/handle-knobs/tu000427.html
Endal paar tükki. Oluliselt "kummisem", kui Daiwa originaalid.
- KKKKKK
-
- POLE LEHEL
- Tegija
-

Mul siklisõidust põlved hellad. Vees olles hakkavad esimesena tunda andma. Visioni fliisiga enam ei tunne, kas alla põlve või üle põlve vees.

- KKKKKK
-
- POLE LEHEL
- Tegija
-
Daiwa rull meeldib, aga rsk teenindus olematu. Estfissingu dilidonidega võid suhelda kui kaevu. Kui Daiwa siis mingi väike võimalus, et tellin väljaspoolt. Muidu põhimõtteliselt ostan kohalikelt kaupmeestelt, aga vot pole siin riigis ühtki esindajat, kes suudaks teenust pakku. Olemasoleva käraka saadan vissingusse garantiiga tagasi soolaku rsk sisse kasvõi kui soovi on.
Lisaks tundub see Daiwa Magseal ka paras pullikaka olema. Paari aastaga on see sodi sealt vahelt kadund, keegi aga seda vedelikku ei müü, millega tihendit täita. Lisaks ise ka hooldust ei paku.

Olen kuulnud, et Shimanol mingigi vend on, kes vajadusel midagigi teha suudab. Kas on nii?
Kas on kellelgi netist tellimise kogemusi, et kust ja mida saab? Mul ei ole väga, nagu eespool kirjutasin.