Foorum

question-circle Särje konservi tegemisest küsimus?

Info
16. märts 2012 16.00 #1841 Wapsik
Oskab keegi seletada kuidas teha särje kontservi autoklaaviga ... klaaspurgid ka siis

Palun Sisene või Loo konto ,et liituda vestlusega.

Info
16. märts 2012 16.41 #1843 ceemic
Kust sa autoklaavi said? :)

Palun Sisene või Loo konto ,et liituda vestlusega.

Info
16. märts 2012 16.55 #1844 Wapsik
ei uuri enda jaoks vaid ühe tuttava jaoks.. aga kui väga tahan sis pol eautoklaavi leidminegi probleem... mehikoormas neid ikka on..

Palun Sisene või Loo konto ,et liituda vestlusega.

Info
16. märts 2012 18.57 #1849 aapua
Võibolla mitte just päris see, aga täna "rõbalka" kanalilt tüüp selgitas särjePASTEEDI olemust. Praed tugevalt läbi, liha selgroolt maha, 2 x läbi hakklihamasina, sibulat, porgandit ja õli juurde, soola-pipart muidugi kah, ja üüberhea tulemus pidavat olema. See küll käis Laadoga särje kohta, kellel pidavat olema veitsa magusam liha.

Aga purki tegemine - kas samuti kui räimega ei toimi? Praed tugevalt läbi, siis marinaad selga (äädikas + toores sibul + toores porgand), seisab päevake külmas ja valmis? Kuigi ise ei ole teinud, tea, kas luud lähevad piisavalt pehmeks...

Palun Sisene või Loo konto ,et liituda vestlusega.

Info
17. märts 2012 08.16 #1851 breky

Palun Sisene või Loo konto ,et liituda vestlusega.

Info
17. märts 2012 09.07 #1852 Wapsik
see asi juba lahendatud ja praeguseks ajaks ühelpool...eks kui tulemus käes siis annan teada....

Palun Sisene või Loo konto ,et liituda vestlusega.