Alates 01.05.2022 on foorum vaid lugemiseks. Selleks on peamiselt kaks põhjust: portaal "kolis ümber" platvormi viimasele versioonile, kuid kahjuks pole veel välja lastud foorumi komponendi töövalmis versiooni ning eesti keelset tõlget. Samuti on viimastel aastatel olnud probleemid spämmijatega, kes murravad läbi ka spämmikaitsest.

  • Aitäh 11000 foorumipostituse eest ning loodetavasti kohtume uuesti tulevikus!

Särje konservi tegemisest küsimus?

More
12 years 1 month ago #1841 by Wapsik
Oskab keegi seletada kuidas teha särje kontservi autoklaaviga ... klaaspurgid ka siis
More
12 years 1 month ago #1843 by ceemic
Kust sa autoklaavi said? :)

More
12 years 1 month ago #1844 by Wapsik
ei uuri enda jaoks vaid ühe tuttava jaoks.. aga kui väga tahan sis pol eautoklaavi leidminegi probleem... mehikoormas neid ikka on..
More
12 years 1 month ago #1849 by aapua
Võibolla mitte just päris see, aga täna "rõbalka" kanalilt tüüp selgitas särjePASTEEDI olemust. Praed tugevalt läbi, liha selgroolt maha, 2 x läbi hakklihamasina, sibulat, porgandit ja õli juurde, soola-pipart muidugi kah, ja üüberhea tulemus pidavat olema. See küll käis Laadoga särje kohta, kellel pidavat olema veitsa magusam liha.

Aga purki tegemine - kas samuti kui räimega ei toimi? Praed tugevalt läbi, siis marinaad selga (äädikas + toores sibul + toores porgand), seisab päevake külmas ja valmis? Kuigi ise ei ole teinud, tea, kas luud lähevad piisavalt pehmeks...
More
12 years 1 month ago #1851 by breky
More
12 years 1 month ago #1852 by Wapsik
see asi juba lahendatud ja praeguseks ajaks ühelpool...eks kui tulemus käes siis annan teada....
Time to create page: 0.100 seconds
Powered by Kunena Forum