Foorum
Särje konservi tegemisest küsimus?
- Wapsik
-
Teema autor
- POLE LEHEL
- Foorumikunn
-
Tagasi
Info
- Postitusi: 133
- Tänatud: 13
- E-poe punkte: 0.00
- ceemic
-
- POLE LEHEL
- Foorumi Guru
-
Tagasi
Info
- Postitusi: 554
- Tänatud: 226
- E-poe punkte: 317.00
- Wapsik
-
Teema autor
- POLE LEHEL
- Foorumikunn
-
Tagasi
Info
- Postitusi: 133
- Tänatud: 13
- E-poe punkte: 0.00
- aapua
-
- POLE LEHEL
- Foorumi Guru
-
Tagasi
Info
- Postitusi: 542
- Tänatud: 197
- E-poe punkte: 161.00
16. märts 2012 18.57 #1849
aapua
aapua vastas teemale Särje konservi tegemisest küsimus?
Võibolla mitte just päris see, aga täna "rõbalka" kanalilt tüüp selgitas särjePASTEEDI olemust. Praed tugevalt läbi, liha selgroolt maha, 2 x läbi hakklihamasina, sibulat, porgandit ja õli juurde, soola-pipart muidugi kah, ja üüberhea tulemus pidavat olema. See küll käis Laadoga särje kohta, kellel pidavat olema veitsa magusam liha.
Aga purki tegemine - kas samuti kui räimega ei toimi? Praed tugevalt läbi, siis marinaad selga (äädikas + toores sibul + toores porgand), seisab päevake külmas ja valmis? Kuigi ise ei ole teinud, tea, kas luud lähevad piisavalt pehmeks...
Aga purki tegemine - kas samuti kui räimega ei toimi? Praed tugevalt läbi, siis marinaad selga (äädikas + toores sibul + toores porgand), seisab päevake külmas ja valmis? Kuigi ise ei ole teinud, tea, kas luud lähevad piisavalt pehmeks...
Palun Sisene või Loo konto ,et liituda vestlusega.
- breky
-
- POLE LEHEL
- Uudistaja
-
Tagasi
Info
- Postitusi: 2
- Tänatud: 0
- E-poe punkte: 0.00
17. märts 2012 08.16 #1851
breky
breky vastas teemale Särje konservi tegemisest küsimus?
äkki sellest on abi
www.kalale.ee/sisu/NCwyNDcyMSwyMywwLDAs/
Palun Sisene või Loo konto ,et liituda vestlusega.
- Wapsik
-
Teema autor
- POLE LEHEL
- Foorumikunn
-
Tagasi
Info
- Postitusi: 133
- Tänatud: 13
- E-poe punkte: 0.00