Alates 01.05.2022 on foorum vaid lugemiseks. Selleks on peamiselt kaks põhjust: portaal "kolis ümber" platvormi viimasele versioonile, kuid kahjuks pole veel välja lastud foorumi komponendi töövalmis versiooni ning eesti keelset tõlget. Samuti on viimastel aastatel olnud probleemid spämmijatega, kes murravad läbi ka spämmikaitsest.

  • Aitäh 11000 foorumipostituse eest ning loodetavasti kohtume uuesti tulevikus!

Ujukitüübid

More
3 years 9 months ago #11176 by Lõhmus
Ujukitüübid was created by Lõhmus
Olen kalastamismaailmas uus ning sooving hakata kalastamisega rohkem tegelema. Barjääriks on eestikeelne kalastusmaailma terminoloogia. Näiteks inglise keeles on erinevad ujukitüübid ilusti leitavad ning seda koos kasutusjuhendiga, kuid eestikeelseid ujukinimetusi pole ma veel leidnud.

Kas keegi teab mõnda veebilehte, kuhu on kalamaailma tarkus hästileitavalt koondatud?
More
3 years 9 months ago #11177 by Hein
Replied by Hein on topic Ujukitüübid
Kui otsid ujukite kohta, võib arvata, et huvitud õngitsemisest. Koržetsil on raamat, mis lahkab õngitsemise päris pisikesteks juppideks. Kui sa sealt maakeelseid termineid ei leia, ei leia sa neid kuskilt.
The following user(s) said Thank You: Lõhmus

More
3 years 9 months ago #11178 by Lõhmus
Replied by Lõhmus on topic Ujukitüübid
Suur aitäh, Hein! Maakeelsete terminite leiusoovi põhjuseks on see, et Eestis võiks ikka eesti keelt rääkida ning minu arust on ainult inglisekeelsete terminite kasutamine lihtsama vastupanu teed minemine.
Time to create page: 0.092 seconds
Powered by Kunena Forum