Alates 01.05.2022 on foorum vaid lugemiseks. Selleks on peamiselt kaks põhjust: portaal "kolis ümber" platvormi viimasele versioonile, kuid kahjuks pole veel välja lastud foorumi komponendi töövalmis versiooni ning eesti keelset tõlget. Samuti on viimastel aastatel olnud probleemid spämmijatega, kes murravad läbi ka spämmikaitsest.

• Aitäh 11000 foorumipostituse eest ning loodetavasti kohtume uuesti tulevikus!

Jõeforell vol. 2

More
12 years 11 months ago #2566 by raikoj
Replied by raikoj on topic Vastus: Jõeforell vol. 2
Laiskus ja ihnus on mind seni kahvast eemal hoidnud ainult. Ja ilmselt hoiab edasi, kuigi sellest ausa võitluse värgist pole ma kunagi aru saanud. Kas see mõnes teises keeleruumis ka eksisteerib, ma ise ei tuleks küll sellise asja peale.

See, millest ma aga aru olen hakanud saama, on mänguilu. Kala väsitamiseks ja maandumiseks on ka oskusi vaja ning ma julgen väita, et olulisusest lähtuvalt moodustavad need vast pea poole kõigist forelliküti oskustest, liiatigi saab neid nii harva harjutada.
More
12 years 11 months ago #2567 by Wapsik
Replied by Wapsik on topic Vastus: Jõeforell vol. 2
Mul tegeld kahav olemas, ise tehtud, selline paras... titaan varrega.. metallist.... vend kudus ise võrgu..

More
12 years 11 months ago #2570 by raikoj
Eile käisin sugulase sünnipäeval ja tagasiteel tegin ühe mitte kõige juhuslikuma jõe silla juures peatuse. Ja oma imestuseks nägin kohe silla all kolme mitte kõige väiksemat forelli kiires voolus ujumas. Mu enda vari ehmatas nad liikvele, kahju et spinna maha unustasin. Kõige imelikum oli see, et vesi tundus normaalse tasemega olevat ja täiesti läbipaistev. Lähedasemad jõed on praegu vähemalt meeter normaalsest kõrgemad ja täiesti sogased. Aru ma ei saa, sest sademeid on ju laias laastus igal pool põhjas sama palju tulnud.
More
12 years 11 months ago #2585 by raikoj
Vesi oli jões täna kõrgem kui ta see kevad oli, jõeni jõudmiseks pidi põlvistsaati vees sumama. Aga nägin kalameest, kes oli saanud nädalavahetusel jõest 4 kg meriforelli. Homme vaatan veel ida jõgesid ja siis nädalaks ajaks vahelduseks Saaremaale mõrtsukhauge püüdma.
More
12 years 11 months ago #2588 by aapua
Replied by aapua on topic Vastus: Jõeforell vol. 2
Tänane käik päris huvitavaks kujunes. 5 või 6 40+cm kala lasin tagasi, lisaks väiksemaid mõõdus ja loomulikult allmõõdu tgelasi. Kala olu ühesõnaga palju. Ühest risusest kohast suutsin ka KALA otsa saada, aga ta ujus sisuliselt kinnise siduriga lihtsalt minema ja mässis tamiili roigastesse. Vähemalt kepsud sai tudisema ja adreka lakke. Põhiline osa actionist toimus siis seekord leechiga. Üritan veel paar korda käia, eks siis teen sellest vigurist ka endapoolse pikema kokkuvõtte.
More
Time to create page: 0.256 seconds