Alates 01.05.2022 on foorum vaid lugemiseks. Selleks on peamiselt kaks põhjust: portaal "kolis ümber" platvormi viimasele versioonile, kuid kahjuks pole veel välja lastud foorumi komponendi töövalmis versiooni ning eesti keelset tõlget. Samuti on viimastel aastatel olnud probleemid spämmijatega, kes murravad läbi ka spämmikaitsest.

  • Aitäh 11000 foorumipostituse eest ning loodetavasti kohtume uuesti tulevikus!

Esna jõel taas üks lõik hävitatud

More
2 years 10 months ago #11509 by nipi
sedapuhku siis raadati ära Esna jõel lõik Paide tehisjärvest pumbajaamast ja sillast ülesvoolu,

tsiteerin

Linn müüs Kõva maade ja Esna jõe vahel oleva maa maha millagi möödunud aastal, nüüd on see ala puudest ja võsast lagedaks tehtud, jõeäär kaasa arvatud. Kui enne oli seal jõgi puude vahel ja all peidus ja seal oli kenasti forelli, siis nüüd on see kõik lage ja päikesele avatud. Jõest on kah kõik puud viimseni välja kistud, nii et nüüd ongi see kõik nagu madal, lage ja ühetaoline kraav. Mitte ühtegi forelli toitumist ma seal ei näinud, 3 korda käisin, ühepäevikut oli sitaks. 3 või 4 uut kuivenduskraavi on kah sisse tõmmatud.

Tehika pumbajaama tagant ca 50 m ülesvoolu hakkab see porno pihta ja lõpeb ohakasilla truubi juures. Puhas vuuk. Ei puid ega kala, täiuslik tühjus.
Time to create page: 0.205 seconds
Powered by Kunena Forum