Alates 01.05.2022 on foorum vaid lugemiseks. Selleks on peamiselt kaks põhjust: portaal "kolis ümber" platvormi viimasele versioonile, kuid kahjuks pole veel välja lastud foorumi komponendi töövalmis versiooni ning eesti keelset tõlget. Samuti on viimastel aastatel olnud probleemid spämmijatega, kes murravad läbi ka spämmikaitsest.

  • Aitäh 11000 foorumipostituse eest ning loodetavasti kohtume uuesti tulevikus!

Koht, kust osta kala, kui ei näkka?

More
9 years 6 months ago #5576 by pehkucho
Kuna kalapüügi juures saagile alati loota ei saa, siis pidi kindla peale minema ja sammud poe poole seadma. Poes aga ei ole alati värsket kala ja täna oli just punast kala vaja. Kuna ise kunagi kala ostnud ei ole, siis oli päris raske mõistlikku kohta rikkaliku valiku ja hea hinnaga leida.
Täna tegin siis oma esimese kalaostu Tallinna Kalaturult Linnahalli juurest. Näkkas 2,3 kg Norra lõhe, mille kilohinnaks oli 6,99€.
Siit ka teema.
Kui peaks minema mingil põhjusel ostmiseks ja üle maksta ei taha, siis kust Sina ostaksid ja soovitaksid ka teistel kala osta ja mida hindad sina kala juures. NTKS hind, värskus, koht või hoopis midagi muud?
More
9 years 6 months ago #5577 by raikoj
www.kalakala.ee/ Parim hind ja värskus, eriti kui ette helistada ja küsida värske kala saabumise aeg. Koht jätab muidugi soovida, aga autoga pole probleem.

Time to create page: 0.177 seconds
Powered by Kunena Forum