Alates 01.05.2022 on foorum vaid lugemiseks. Selleks on peamiselt kaks põhjust: portaal "kolis ümber" platvormi viimasele versioonile, kuid kahjuks pole veel välja lastud foorumi komponendi töövalmis versiooni ning eesti keelset tõlget. Samuti on viimastel aastatel olnud probleemid spämmijatega, kes murravad läbi ka spämmikaitsest.

  • Aitäh 11000 foorumipostituse eest ning loodetavasti kohtume uuesti tulevikus!

Kus ja kes remondib rulle

More
12 years 8 months ago - 10 years 11 months ago #265 by oinz
Juhtus selline kahetsusväärne intsident et ahvunni püügi käigus purunes rullil loogavedru. Küsimus kus parandatakse ja mis maksta võib?
Last edit: 10 years 11 months ago by hannes.
More
12 years 8 months ago #266 by aapua
ma kibekiirelt enda paar nurgas jõude seisvat kerijat ka sulle annaks, kui sa leiad asutuse, kes sellised katkised vedrud uute ja tervetega asendab!

More
12 years 8 months ago - 12 years 8 months ago #269 by hannes
Mina sain kunagi oma rulli Normarkis ära parandatud, kui too veel jalkastaadioni all asus. Võin ka eksida, kuid minu teada tegelevad nad praegu vaid Shimano edasimüügiga.
Samas uurida võid ikka, seal oli üks päris asjalik vana, kes mu rulli kohe õhinaga lammutama asus ja 20 min pärast oli asi nagu uus.
Last edit: 12 years 8 months ago by hannes.
More
12 years 8 months ago #270 by paunvere
Kalastuskeskus, Tondi 17 Tallinnas. Herr Imre tegeleb seal rullihoolduse ja remondiga.
The following user(s) said Thank You: oinz
More
12 years 2 months ago #1451 by ubinas
Kas Rapla kandis keegi rulle ka hooldab? Shimano teeb viimasel ajal kahtlast häält, väike ragin-vilin. Ennast häirib lihtsalt.
More
12 years 2 months ago - 12 years 2 months ago #1452 by hannes
Kui sul Shimano, siis soovitan ikkagi Normarkis ära käia. Hr. Mati (kui õieti nime mäletan) on rulliremondis väga pädev vend ja kuna nad on Shimano maaletoojad, leiavad nad vajadusel varuosa ka.
Endal läks Shimano rullil loog katki, see vahetati ära ja timmiti rulli veel siit-sealt ja peale seda oli asi nagu äsja karbist võetud. Hind oli ka mõistlik. Kui on huvi, siis siit leiad kontakti.
Last edit: 12 years 2 months ago by hannes.
Time to create page: 1.569 seconds
Powered by Kunena Forum