Foorum

question-circle Särje konservi tegemisest küsimus?

Info
16. märts 2012 16.00 #1841 Wapsik
Oskab keegi seletada kuidas teha särje kontservi autoklaaviga ... klaaspurgid ka siis
Info
16. märts 2012 16.41 #1843 ceemic
Kust sa autoklaavi said? :)
Info
16. märts 2012 16.55 #1844 Wapsik
ei uuri enda jaoks vaid ühe tuttava jaoks.. aga kui väga tahan sis pol eautoklaavi leidminegi probleem... mehikoormas neid ikka on..
Info
16. märts 2012 18.57 #1849 aapua
Võibolla mitte just päris see, aga täna "rõbalka" kanalilt tüüp selgitas särjePASTEEDI olemust. Praed tugevalt läbi, liha selgroolt maha, 2 x läbi hakklihamasina, sibulat, porgandit ja õli juurde, soola-pipart muidugi kah, ja üüberhea tulemus pidavat olema. See küll käis Laadoga särje kohta, kellel pidavat olema veitsa magusam liha.

Aga purki tegemine - kas samuti kui räimega ei toimi? Praed tugevalt läbi, siis marinaad selga (äädikas + toores sibul + toores porgand), seisab päevake külmas ja valmis? Kuigi ise ei ole teinud, tea, kas luud lähevad piisavalt pehmeks...
Info
17. märts 2012 08.16 #1851 breky
Info
17. märts 2012 09.07 #1852 Wapsik
see asi juba lahendatud ja praeguseks ajaks ühelpool...eks kui tulemus käes siis annan teada....