Alates 01.05.2022 on foorum vaid lugemiseks. Selleks on peamiselt kaks põhjust: portaal "kolis ümber" platvormi viimasele versioonile, kuid kahjuks pole veel välja lastud foorumi komponendi töövalmis versiooni ning eesti keelset tõlget. Samuti on viimastel aastatel olnud probleemid spämmijatega, kes murravad läbi ka spämmikaitsest.

  • Aitäh 11000 foorumipostituse eest ning loodetavasti kohtume uuesti tulevikus!

Karjäärid Eestis, kus kalastada?

More
9 years 10 months ago #4783 by MikkPallo
More
9 years 10 months ago #4786 by Napsitrall
Olen Rummu ja Männiku karjääris kala püüdnud. Männikul 1-e korra ja kala ma ei saanudki, aga selle pisiasja ma ajan kohe liigse Saku toodangu tarbimise kraesse. :whistle: Rummus olen käinud rohkem. Särge ja ilusat ahvenat olen saanud. Särg on enamasti mingit ussi täis(linnuroni vms.) , aga ahven on puhas olnud. Mitmel korral katsetanud tonkaga põhja pealt asisemat kala tabada, kuid kõik katsed on lõppenud rakenduse kaotusega ja sellest püügiviisist olen loobunud. Elussöödale pole seni ühtegi võttu olnud, aga kõik eeldused on olemas korraliku haugi olemasoluks. Püüdnud olen enamasti vangla vastaskaldast.
Pisteliselt olen trehvanud ka Kostivere karjääri, sealt enamasti aja laiaks löömise mõttes mõned särjed välja tõmmanud. Tõtt-ütelda pole suuremasi karjäärides kalastaja, aga mõned korrad aastas ikka ette tuleb.

Lugupidamisega,
Napsitrall

More
9 years 10 months ago #4808 by MikkPallo
Sai kunagi käidud Tartumaal Kabina karjääris. Trehvas 1 linask ja ülejäänu võib viidika alla liigitada ;-). Aga sealt on saadud küll.
Time to create page: 0.250 seconds
Powered by Kunena Forum