Alates 01.05.2022 on foorum vaid lugemiseks. Selleks on peamiselt kaks põhjust: portaal "kolis ümber" platvormi viimasele versioonile, kuid kahjuks pole veel välja lastud foorumi komponendi töövalmis versiooni ning eesti keelset tõlget. Samuti on viimastel aastatel olnud probleemid spämmijatega, kes murravad läbi ka spämmikaitsest.

  • Aitäh 11000 foorumipostituse eest ning loodetavasti kohtume uuesti tulevikus!

Kohapüük

More
9 years 8 months ago #5219 by raikoj
Kohapüük was created by raikoj
Käisin esimest korda Pärnu lahel koha püüdmas. Rentisime Pärnust paadi. Natukene lugesin siit-sealt, natukene rääkisin teadjameestega, ostsin lisaks mõned landid ja läksingi.

Ootused olid selles suhtes kõrged, et lootsin vähemalt päikest võtta ja õlut juua, nagu Oinz oma saates . Kuni viimase hetkeni ilmateade sellist ilma lubaski. Väga hull polnud veel hommikulgi, aga siis keeras tuule edelasse ja läks stormiks. Olen omast arust ka suurema stormiga merel olnud, aga merehaigeks jäin küll esimest korda. Ei jäänudki muud üle, kui pidin oma hommikusöögi merele loovutama. Kainelt, ilma tuimestuseta, on see protsess suhteliselt valulik ja ebameeldiv. Lõunaks olid pea kõik paadid lahelt tagasi läinud.

Sellegi poolest, natukene sai kala ka püüda. Kokku käis paadis viis alamõõdulist läbi. 4 väiksemat sai sõber klouni värvides pika keelega Salmo Minnowga. 1 peaaegu mõõdukas tuli ahvenavärvides Lovec-Rapy Rapexiga , nii vähe kui temaga püüda sain, tundus eriti ideaalne koha lant olevat. Võtte oli veel sinise Rapala Deep Tail Danceriga, aga sinna ei jäänud kala külge.

Kindlasti lähen veel. Siis kui tänane päev ununema hakkab. Vahel peab merele midagi andma ka, et mõni teine kord midagi vastu saada.
More
9 years 8 months ago #5220 by aapua
Replied by aapua on topic Kohapüük
Kohapüük ei ole nõrkadele järelikult...

More
9 years 8 months ago #5222 by Vertu
Replied by Vertu on topic Kohapüük
Vaatasin et kaks aktiivsemat teemat foorumis on jõeforell ja kohapüük. Käis mõtet peast läbi et Pärnu lahel kohapüük ongi nagu jõeka püük mõnesmõttes. Konn mõõdus kala tuleb kõvasti, kilo juba ilus kala ja kaks kilo unistus mis ei pruugi mitme aasta jooksul ka täituda:)
More
9 years 8 months ago #5265 by hannes
Replied by hannes on topic Kohapüük
Üks mõnusa fiilinguga kohakiusamise video:

The following user(s) said Thank You: timo
More
9 years 6 months ago #5502 by Madis
Replied by Madis on topic Kohapüük
Tänane koha emajõest, kaalu 1.1kg ja pikkust 50cm
More
9 years 5 months ago - 9 years 5 months ago #5565 by hannes
Replied by hannes on topic Kohapüük
See koha Pärnu lahest püütud ei ole :)

Attachments:
Last edit: 9 years 5 months ago by hannes.
Time to create page: 0.118 seconds
Powered by Kunena Forum