Alates 01.05.2022 on foorum vaid lugemiseks. Selleks on peamiselt kaks põhjust: portaal "kolis ümber" platvormi viimasele versioonile, kuid kahjuks pole veel välja lastud foorumi komponendi töövalmis versiooni ning eesti keelset tõlget. Samuti on viimastel aastatel olnud probleemid spämmijatega, kes murravad läbi ka spämmikaitsest.

  • Aitäh 11000 foorumipostituse eest ning loodetavasti kohtume uuesti tulevikus!

Mõttetute lantide teema

More
10 years 11 months ago #3364 by hannes
Kindlasti on igal kalamehel landikarbis isendeid, mille ostmist ta siiamaani maapõhja kirub. Kõik need möödapanemised võib ilusti siia teemasse kirja panna :)

Teeme otsa lahti. Minu landikarbis on olnud kolm sellist kummikala (kahjuks ühekaupa ei müüdud :) ), mida olen juba aastaid tulutult pommitanud.

Storm Wildeye tal nimeks ja oli kunagi Soomlaste Erä ajakirja parim haugilant. Ju siis on Soome ja Eesti haugide maitsed erinevad, mul pole sellega isegi mitte ühte võttu olnud. Nüüd on juba tekkinud asja vastu sportlik huvi ja enne ei jäta jonni, kui havi otsas või lant veepõhjas :)
Attachments:
More
10 years 11 months ago #3369 by pehkucho
Replied by pehkucho on topic Mõttetute lantide teema
Mul on ka midagi sarnast ja kalasaak ka ümmargune O kuigi ostes olid lootused suured.Aga põhja pole se sinder ka veel jäänud

More
10 years 11 months ago - 10 years 11 months ago #3370 by raikoj
Replied by raikoj on topic Mõttetute lantide teema
Minu kõige mõttetumate lantide edetabeli tipus troonib kindlalt Calico Cat spinner:

Eelnevalt lugesin ainult kiidusõnu selle landi kohta ja lasin sõbral soomest kohe viis erineva suurusega tuua. Ootasin neid ja kui kätte sain, siis proovisin terve hooaja vältel nii haugi, ahvenat kui jõekat püüda. Alati sai kõige rohkem püügiaega. Tulemuseks vaid üks ahven merest.
Last edit: 10 years 11 months ago by raikoj.
More
10 years 11 months ago - 10 years 11 months ago #3371 by Wapsik
Replied by Wapsik on topic Mõttetute lantide teema
Jutt siis Hannese pildil olevast landist. No mul on selle landi, tiba teistes toonides ainuld,kohta küll häid kogemusi.. Kabina karjääris tegid havid sellele landile kiiresti hambajäljed peale..kahjuks vaid nolgid kaldale selllega.. samas... Kihlis kunagi analoogiline, jälle, mõõdus havisid paati vinnas...
Last edit: 10 years 11 months ago by Wapsik.
More
10 years 11 months ago #3372 by Wapsik
Replied by Wapsik on topic Mõttetute lantide teema
Aga ma julgeks natuke väita, et paljugi sõltub tegelikult veekogust.... mul 1 Alexi vobler, mis on nt. Loobujõel tegija aga siin lõuna eesti jõgedel selline 2 järguline ....on üks pöörlev mis on tõsine murdja forellikatel aga seda vaid siis kui vool on suhteliselt kiire nt. kui vesi hakkab jõgedes juba alla minema kevadel... muul ajal selline karbilant vaid... ja kui teil nende mõtetute lantidega midagi teha pole saatke mulle, leian neile mingi mõtte :whistle:
More
10 years 11 months ago - 10 years 11 months ago #3374 by hannes
Replied by hannes on topic Mõttetute lantide teema

Wapsik wrote: Kihlis kunagi analoogiline, jälle, mõõdus havisid paati vinnas...

Paistab, et tuleb suvisesse kalendrisse Kihli reis kirja panna :cheer:

Üks õnnetu tuli veel meelde: Reaction Strike Revolution Shad www.reactionstrike.com/revolution-shad.html

Revolutsioon on jäänud tulemata, siiamaani 0 kala. Kuid lootus pole lõplikult kadunud ja lant saab natuke veel mänguaega :fish:
Attachments:
Last edit: 10 years 11 months ago by hannes.
Time to create page: 0.188 seconds
Powered by Kunena Forum