Alates 01.05.2022 on foorum vaid lugemiseks. Selleks on peamiselt kaks põhjust: portaal "kolis ümber" platvormi viimasele versioonile, kuid kahjuks pole veel välja lastud foorumi komponendi töövalmis versiooni ning eesti keelset tõlget. Samuti on viimastel aastatel olnud probleemid spämmijatega, kes murravad läbi ka spämmikaitsest.

  • Aitäh 11000 foorumipostituse eest ning loodetavasti kohtume uuesti tulevikus!

Ahvenamaa

More
11 years 5 months ago - 11 years 5 months ago #2856 by pehkucho
Ahvenamaa was created by pehkucho
Kuna 25-29 okt Nauvosse kalale siis mõtlesin ,et panen siia ka teema püsti.Natuke hilja aga asi seegi.Siia võiks siis panna kõik olulise mis Ahvenamaad puudutab.Eriti teretulnud on õpetused,soovitused,erinevad landid ja kes mida sealt saanud on jne.
Ühesõnaga kirjutage kõik kes teavad midagi ,eriti need kes ise käinud:fish: (beer)
Last edit: 11 years 5 months ago by pehkucho.
More
11 years 5 months ago #2857 by pehkucho
Replied by pehkucho on topic Vastus: Ahvenamaa
Väike parandus,et Nauvo tegelt rohkem Turusaarestik :)

More
11 years 5 months ago #2863 by oinz
Replied by oinz on topic Vastus: Ahvenamaa
Tulin just laup nädalaselt tripilt. Mitte küll sinu poolt küsitud kohast a tiba ülevalt poolt (rümatyla kandist). Kalaga oli seis nigel. Kindlasti teda seal küll oli, a võtma ei saand teps mitte. Tõenäoliselt sellepärast et tuul muutis iga päev 180 kraadi suunda ja vee tase kõikus metsikult. Aga mitte enda p....e kukkund tripist ei tahtnud ma heietada :)
Vaja läheb sul SUURI ja aeglase mänguga lante. Värvist soovitatakse sügisel tumedat. Ei oska kommenteerida. Nii paljukest kui me seal üldse midagi saime, siis värvi eelistusi eriti ei old. Kui siis vbl tsipa paremini võttis kombinatsiooni puna/must.
Kui jergi varustust omad, siis toppi kotti suured ja keskmised sliderid ja buster jergid.
Kui tavalise vibaga vehid, siis keskmist (10cm) sliderit kannatab ka sellega väga edukalt mängitada.
Esmakordselt olid meil kaasas sellised asjad nagu Salmo Skinnerid www.google.ee/imgres?imgurl=http://www.e...0CCgQ9QEwAw&dur=2603
kusjuures suuremat mudelit (u 20 cm pikk) haaras ka üks nipanapa mõõdus haug. Nii et ei tasu mõelda, et ehku on lant liiga suur. Mida suurem seda parem :D
Kuna vee temp on juba suht all, siis peaks idee järgi haug madalasse ronima. Nii et otsi roo äärega madalaid soppe (sügavus kuni meeter). Tavaliselt kala päris roos kükitab, nii et vise tuleks teha täiesti roo serva. Passivad nad ka kivide ja karide ümbrused ja kui leiad koha, kus meetrises vees paistab puhmatutt, siis tee paar põmmu taimestiku äärde kah.
Igaksjuhuks mainin ära ka, et kui kavatsed slideriga (või mõne muu jergiga) püüdma hakata siis muretse ikka õige tross kah!!!
Edu ja loodan, et Sul läheb paremini kui minul :D:D
More
11 years 4 months ago #2909 by pehkucho
Replied by pehkucho on topic Vastus: Ahvenamaa
Kahjuks enne reisi enam ei jõudnud lugeda Oinzi teksti aga tundub et mul läks samahästi või sama kehhvasti ja panin sellest plogide rubriiki ka väikse kirjakese
Time to create page: 0.122 seconds
Powered by Kunena Forum