Alates 01.05.2022 on foorum vaid lugemiseks. Selleks on peamiselt kaks põhjust: portaal "kolis ümber" platvormi viimasele versioonile, kuid kahjuks pole veel välja lastud foorumi komponendi töövalmis versiooni ning eesti keelset tõlget. Samuti on viimastel aastatel olnud probleemid spämmijatega, kes murravad läbi ka spämmikaitsest.

  • Aitäh 11000 foorumipostituse eest ning loodetavasti kohtume uuesti tulevikus!

Tasuta paat varustusega see näd vahetus !

More
11 years 8 months ago #2546 by Mark0
Tegelikult ei kujuta ette, kas see asi toimib ja kuidas.

Nimelt korraldas paadilaenutus www.facebook.com/LiuglevKonn väikse nuputamise teema, milles loositi välja paat koos varustusega üheks päevaks.
Aega selle preemia ära kasutamiseks aga anti ainult 4 päeva. Natuke lühike aeg, see selleks.
Kuna ma ise Iirimaal ja pere eestis puhkab, anti lahkelt võimalus see neil ära kasutada, AGA, kuna nende puhkus ei sõltu just neist, siis nendest mitte olenevalt ei suuda nad seda pakkumist selle nädalaga realiseerida. Kahjuks anti selgelt aga mõista, et just see nädal peab see kasutatud olema.
Nüüd pole ma kindel ka selles, mis ma oma preemiaga teha üldse tohin, kellegile pakkuda või lastagi niisama minna asjal.
Oleks siin muidu keegi, kes oleks huvitatud ?

Suhteliselt selline algeline loosimine ka, kus mitte ühtegi tingimust juba algselt paika polnud pandud ...
More
11 years 8 months ago #2547 by aapua
Ehee! Kui ilkuda, siis pole just tavapärane, et inimene võidab loosimisel peaauhinna ja pole veel rahul kah!

Aga kui tõsiselt, siis esmalt sulle õnnitlused võidu puhul. Kui tunned huvi, kes võiks seda tahta, paned äkki mugavuse huvides otse siia kirja ka lisaandmed: kus paat asub, mis paat ja varustus on ja kas saab ka kuhugi mujale teda transportida?

Ma ise kahjuks ei saa seda varianti isegi kaaluda mitte, olen tööl, aga usun, et nii mõnelgi hakkasid kõrvad huvist liikuma.

Edu!

More
11 years 8 months ago - 11 years 8 months ago #2549 by Mark0

aapua wrote: Ehee! Kui ilkuda, siis pole just tavapärane, et inimene võidab loosimisel peaauhinna ja pole veel rahul kah!

Aga kui tõsiselt, siis esmalt sulle õnnitlused võidu puhul. Kui tunned huvi, kes võiks seda tahta, paned äkki mugavuse huvides otse siia kirja ka lisaandmed: kus paat asub, mis paat ja varustus on ja kas saab ka kuhugi mujale teda transportida?

Ma ise kahjuks ei saa seda varianti isegi kaaluda mitte, olen tööl, aga usun, et nii mõnelgi hakkasid kõrvad huvist liikuma.

Edu!

Sry aga see on esmakordne loosimine tõesti, kus minu silmad näevad tingimuste sätestamist peale loosimist. See selleks, ma ei vingu ! Ei kujutand lihtsalt ette, et sulle antakse 4 päeva aega lennupileid broneerida ja üldse oma aega selleks sättida, see oli tegelikult korraldajal teada, äkki seepärast võit selliselt ka vormistati :D Pere mul eestis puhkab ja ma ei kontrolli ju ka nende ajagraafikut. Endal on mul siit sama raha eest mõtekam paat rentida (preemia maksumus siis) ja terve päeva merel solberdada :P Lastel oleks ehk rahulikumas vees ja eestis lahe olnud, aga nagu ütlesin, siis ma ei nuta, pakkusin lahkelt võimaluse kellegile teisele.

Link on ülal olemas, kus nii palju infot, kui sealt isegi välja loen ....
Last edit: 11 years 8 months ago by Mark0.
More
11 years 8 months ago #2553 by budvar
Tere, Marko!

Kõige targem on ikka üle küla hüüda. kui mõistlikult naabrimehe käest küsida. Paadilaenutuselt ei ole tänase päeva seisuga keegi küsinud, millised võimalused on võidetud varustust kasutada. Jah, esialgu pidi loositud auhinda saama kasutada 1. juulil, kuid teile andsime võimaluse kasutada seda 5 päeva jooksul (27. juuni-1. juuli). Väga kahju, kui teile pakutud ajad ei sobinud.

Kas oleks võimalik võidetud varustust kasutada ka kuu või kahe pärast - see on läbirääkimiste küsimus ja seda võimalust pole teie täna Paadilaenutuselt uurinud. Jah, Paadilaenutusel pole kindlasti võimalik teile igat päeva lubada, kuna paatidel on broneeringud, kuid me oleme siiski mõistlik ettevõte ning oleksime kindlasti püüdnud jõuda loosimise võitjat rahuldava kokkuleppeni.

Loosimisel kasutasime internetilehekülje www.random.org/ abi. Kuigi me ei pannud loosimiseks formaalses A4-vormis tingimusi kirja, siis alati on võimalus neid loosis osalejal ka loosimise korraldajalt enne osalemist täpsustada.

Vabandame! Järgmistel loosimistel määralteme konkreetsed tingimused.


Tervitades,
Jörgen Kohal
Liuglev Konn OÜ

Laenuta paat, haagis ja päästevestid meilt.
Info leiad WWW.PAADILAENUTUS.EU
More
11 years 8 months ago - 11 years 8 months ago #2554 by Mark0
Jürgen, mul tõesti pole ei vimma ega miskit teie ürituse vastu, ausõna ei ole ! Väärtust ju preemial ei ole, mille üle üldse nutta, aga ehk keegi siin oleks selle hea meelega ära kasutanud.
Ma arvasin, et omavaheline jutt oli räägitud ja üsna konkreetne.
KUID vajavad siin paar asja siiski täpsustust.
Teavitasid preemiast sel neljapäeval avalikult FB lehel, 5-s juuli ja eravestluses andsid väga selgelt mõista, et tuleb see ära kasutada just see nädal ja ma sain aru, et just neljapäeval meie eravestlus toimus ja ma su käest personaalselt just nende asjade kohta küsisingi ? ? ?
Ehk siis poole neljapäeva pealt ei võta keegi paati, jäeti kasutamiseks 3 päeva vahemik, 6-8 juuli. Põhimõtteliselt võime öelda, et "mission impossible" minu puhul.

Proovi veel kellegile head siin teha ....
Paneme selle teema siis kinni, kuupäevad on kõik kukkunud ...
Last edit: 11 years 8 months ago by Mark0.
Time to create page: 0.191 seconds
Powered by Kunena Forum